Vizită de lucru pe șantierul Variantei Ocolitoare Zalău

Varianta Ocolitoare Zalău, alături de Autostrada Transilvania, rămân două proiecte vitale pentru dezvoltarea județului Sălaj și a întregii zone de Nord-Vest a României.

Împreună cu ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, am făcut astăzi o vizită pe șantierul VO Zalău pentru a analiza stadiul proiectului și pentru a discuta aspecte ce țin de implementarea acestuia cu cei direct implicați, cu antreprenorul și echipa de proiect.

Mesajul a fost unul foarte clar de responsabilizare, atât pentru antreprenor, cât și pentru toți cei implicați: găsiți soluții la orice posibil blocaj, astfel încât proiectul să avanseze.

Startul foarte bun înregistrat în anul 2020 când am deblocat acest proiect trebuie valorificat, pentru că transformarea prin care trece nu doar județul Sălaj, ci întreaga Românie în materie de infrastructură de transport, trebuie accelerată și gestionată în mod profesionist și cu seriozitate.

Avem de recuperat decalaje istorice în materie de infrastructură de transport și nu ne permitem să ratăm cursa contra–cronometru a dezvoltării infrastructurii pe care am pornit-o.

Obiectivul care ne unește trebuie să fie unul singur: Dezvoltăm România prin investiții în infrastructură!

, , ,
Meniu