Vizită de lucru în județul Alba

Am participat alături de premierul Florin Cîțu, de primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, de Secretarul General al PNL, Robert Sighiartău, de europarlamentarii liberali, Rareș Bogdan și Mircea Hava, de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și parlamentarii liberali Florin Roman, Sorin Bumb și Dan Vîlceanu, la o vizită de lucru din județul Alba, un județ în care revin cu drag de fiecare dată, potențialul său de dezvoltare fiind unul semnificativ.

Mă bucur când văd că autoritățile din Alba sunt implicate în acest demers de dezvoltare al comunităților, Guvernul fiind un partener constant al inițiativelor care pun pe primul loc investițiile orientate spre realizarea de obiective de interes public, social, de modernizare a infrastructurii de transport, a infrastructurii sanitare, educaționale, cu scopul creșterii calității vieții cetățenilor.

Pentru guvernul Cîțu, susținerea investițiilor constituie un obiectiv prioritar, aceasta fiind șansa relansării economiei și a reconstrucției României în etapa post-pandemie.

Am întâlnit azi, în județul Alba, antreprenori locali care pun umărul la dezvoltarea zonei, cărora nu le-a fost ușor în anul care a trecut dar care privesc cu încredere spre viitor.

De asemenea, am luat pulsul campaniei de vaccinare prin vizita la un centru de vaccinare din municipiul Alba-Iulia, accelerarea campaniei de vaccinare fiind pentru Guvernul Cîțu o prioritate.

Vaccinarea este singura noastră cale spre revenirea la normalitate. Este un apel pe care doresc să îl retransmit tuturor cetățenilor, ori de câte ori am ocazia, tocmai din dorința de a sublinia necesitatea consolidării unei relații strânse între autorități și populație, în această luptă cu noul Coronavirus, unde beneficiul constă în atingerea scopului nostru comun, al tuturor, și anume ieșirea din această pandemie și reluarea tuturor activităților cât mai repede cu putință.

Ministerul Afacerilor Interne va continua să sprijine campania de vaccinare și să fie alături de români, în acest proces menit în a ne apropia cât mai rapid de normalitate.

#Româniapostpandemie

#GuvernulCitu

#politiciprodezvoltare

, , , , , ,
Meniu