Vizită de lucru cu structurile teritoriale ale MAI din Sibiu

Vizita de azi din județul Sibiu a avut ca principal scop întâlnirea cu structurile teritoriale ale MAI, în cadrul unei ședințe de lucru în care am luat pulsul activității, având-o alături pe doamna ministru Raluca Turcan.

În această ședință de lucru am ținut să subliniez, ca de fiecare dată, că profesionalismul, integritatea și seriozitatea tuturor angajaților MAI sunt esențiale pentru a consolida sistemul de ordine și siguranță publică.

Încrederea și respectul se câștigă cu fiecare misiune îndeplinită cu succes și cu fiecare interacțiune în urma căreia serviciul public prestat către cetățeni trebuie să fie unul de calitate. Este o muncă de construcție care se bazează pe fiecare angajat al MAI.

Despre muncă și construcție este vorba în această perioadă pe care o traversăm, pentru că reforma statului pe care ne-am asumat-o trebuie accelerată, Partidul Național Liberal aflându-se într-un moment foarte bun de care trebuie să profite. Guvernul Florin Cîțu face performanță la guvernare și asta se vede în rezultatele economice foarte bune confirmate de prognozele europene, dar mai important este să-i avem parteneri pe acest drum al dezvoltării pe români!

#consolidamstructurileMAI

#DezvoltamRomania

, , , ,
Meniu