Un nou proiect pentru siguranța cetățenilor și a comunităților!

Prin deschiderea unei noi subunități de pompieri în localitatea Domnești din județul Ilfov, serviciile de intervenție în situații de urgență sunt mai aproape de oameni într-o zonă care se află într-o expansiune urbană și industrială puternică.

Acest proiect este rezultatul parteneriatului dintre Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov și autoritățile locale și el va contribui în mod substanțial la protecția comunității prin scurtarea timpilor de intervenție în situații critice și, cel mai important, la salvarea de vieți.

Deschiderea acestui punct de lucru aduce, pentru cei aproape 30.000 de locuitori din comunele Domnești, Ciorogârla, Clinceni și Bragadiru – zona Cartierul Latin, un plus de siguranță, intervenții mai rapide și mai sigure ale salvatorilor în situațiile care amenință viața oamenilor, bunurile materiale și mediul.

Totodată, poziționarea geografică a punctului de lucru va permite intervenții prompte și în zona unui important nod de trafic rutier, Autostrada A1 București-Pitești, Drumul Național Centura București și pe segmentul de sud al viitoarei Autostrăzi de Centură a Capitalei.

I-am felicitat pe toți cei care au făcut posibil acest proiect, pentru eforturile pe care le-au făcut în toată această perioadă și pentru implicarea de care au dat dovadă pentru interesele comunității.

Responsabilitatea pentru comunități sigure și protejate este una comună. Împreună aducem mai aproape de cetățeni serviciile de intervenție în situații de urgență și devenim mai rezilienți la provocările momentului.

, , , , ,
Meniu