Toamna se numără… noi inițiative parlamentare!

Toamna aduce întotdeauna evenimente importante în ceea ce privește activitatea politică. În prima zi a lunii septembrie am participat la deschiderea unei noi sesiuni parlamentare, în cadrul căreia am fost reconfirmat în funcția de președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților. De asemenea, grupul parlamentar al PNL și membrii BPN mi-au acordat votul de încredere pentru ocuparea funcției de Vicelider al grupului parlamentar al PNL din cadrul Camerei Deputaților. Vreau pe această cale să le mulțumesc pentru susținere și îi asigur că voi încerca să-mi îndeplinesc atribuțiile cu cea mai mare responsabilitate.

Astăzi mă aflu la reuniunea Biroului Politic Național al PNL de la Neptun, unde se dezbat prioritățile partidului și planul de acțiuni parlamentare pentru perioada următoare. În cadrul acestui eveniment am propus introducerea pe agendă a câtorva teme din domeniul transporturilor și al energiei pe care le consider de o importanță deosebită.

De asemenea, în fața acestei catastrofe naționale numită PSD, care nu face altceva decât să ne prezinte un tablou sumbru al societății, caracterizat de deficit bugetar, încasări mai mici, scăderea investițiilor private și nu în ultimul rând măsuri fiscale aberante, Partidul Național Liberal TREBUIE să prezinte în următoarea sesiune parlamentară propuneri legislative care să facă diferența, să arate ce valori dorim să promovăm și să devină o alternativă solidă și credibilă comparativ cu dezastruoasa guvernare actuală.

Astfel, printre principalele domenii acțiune se vor afla educația, care se confruntă cu o gravă criză, administrația care trebuie reformată radical și economia și mediul fiscal care cer predictibilitate și stabilitate pentru a putea funcționa în interesul și bunăstarea cetățenilor. De asemenea, vom avea ca prioritate și un proiect de lege care să sancționeze traseismul politic, un fenomen din ce în ce mai răspândit mai ales la nivel parlamentar și care nu face decât să destabilizeze încrederea pe care cetățenii o acordă aleșilor în momentul în care îi trimit să-i reprezinte în Parlament.

Pentru a putea duce la bun sfârșit tot ce ne-am propus trebuie să fim hotărâți, determinați și încrezători în toată activitatea politică pe care o desfășurăm!

, , , ,
Meniu