Susținerea investițiilor și atragerea de fonduri europene a devenit marca PNL

#DezvoltamSalajul, de data aceasta în comuna Dragu, alături de doamna primar Angelica Lazăr, unde s-au finalizat două investiții în infrastructura educațională.

Două proiecte din fonduri europene, care contribuie din plin la creșterea standardelor actului educațional în mediul rural.

Este nevoie de oameni implicați, cu viziune care mișcă lucrurile și care își doresc să crească calitatea vieții în comunitatea din care fac parte. Asta se întâmplă în comuna Dragu unde proiectele de investiții continuă cu succes pentru binele comunității.

Felicitări doamnei primar și echipei sale care pun mult suflet în tot ceea ce fac și, în acest mod, contribuie la bunăstarea locuitorilor comunei!

Modelul liberal de dezvoltare, care pune accent pe susținerea investițiilor și atragerea de fonduri europene, a devenit paradigma economiei și este extins la nivelul întregii țări din anul 2020 încoace. A devenit marca PNL oriunde conduce administrații, fiind promovat concret în guvernarea centrală, cât și în cea locală.

Transformarea liberală a României se bazează pe autoritățile locale care dovedesc cu fiecare obiectiv de investiții finalizat că au putere, expertiză și experiență în derularea unor proiecte de care depinde viitorul acelor comunități.

, ,
Meniu