Studenții Academiei de Poliție au depus jurământul militar

Depunerea jurământului militar de către studenții anului I ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” este o ceremonie unică, eveniment care marchează startul unei noi etape din cariera fiecărui viitor polițist, un pas important în parcursul profesionistului în devenire.

Le-am transmis acestor tineri faptul că noul lor statut, de student al Academiei de Poliție, impune o conduită ireproșabilă, integritate morală, loialitate față de instituție și față de principiile care o guvernează.

Profesia pe care și-au ales-o este una în slujba oamenilor, a comunităților și este obligatoriu să își asume cu demnitate valorile care definesc cel mai bine nobila misiune: respect, integritate, corectitudine și onestitate.

Profesionalismul trebuie să stea la baza acțiunilor lor viitoare!

Așteptările, atât din partea Ministerului Afacerilor Interne, cât și din partea cetățenilor sunt mari, dar sunt încrezător că și această nouă generație de studenți va fi una performantă și va face cinste Academiei de Poliție.

Felicitări acestor tineri și succes în cariera aleasă!

Anii de studii care vor urma îi pregătește să devină parte a uneia dintre cele mai importante instituții care veghează la siguranța cetățenilor acestei țări.

, , , , ,
Meniu