Șimleu Silvaniei a ales bine și de această dată! A ales Viitorul!

Victoria tânărului liberal Cristian Lazăr la alegerile locale din Șimleu Silvaniei este victoria întregii comunități! A unei comunități care a ales viitorul și care privește cu încredere înainte.

Echipele liberale din Șimleu Silvaniei și din filiala Sălaj au fost alături de Cristian Lazăr în această campanie și le mulțumesc pentru implicare! A fost o campanie intensă, curată, construită într-o abordare îndrăzneață, în primul rând axată pe proiecte, în care a primat mesajul pozitiv și constructiv. Cetățenii au preferat acest stil sincer de a face campanie, sancționând prin vot stilul prăfuit și captiv metehnelor bolșevice de a face politică, practicat și de această dată de PSD.

Le mulțumesc șimleuanilor pentru votul de încredere acordat și pentru că au ales parteneriatul propus de Cristian Lazăr pentru dezvoltare și pentru o administrație performantă.

Șimleu Silvaniei este pe mâini bune și am încredere în echipa liberală de aici, în frunte cu noul Primar liberal Cristian Lazăr, care odată cu preluarea mandatului de primar, devine CEL MAI TÂNĂR PRIMAR DE ORAȘ DIN ROMÂNIA!

#PNLVictorie

#CristianLazar

#DezvoltamSimleuSilvaniei

, , , , ,
Meniu