Școala Memorială “Gh. I. Brătianu”, la cea de-a XIV-a ediție

Școala Memorială “Gh. I. Brătianu”, organizată de tineretul liberal la Sighetu Marmației, a ajuns la cea de-a XIV-a ediție.

Astăzi și întotdeauna, la Sighet, onorăm istoria extraordinară a PNL și a marilor lui oameni politici și de stat, dar și memoria tuturor marilor personalități care au luptat pentru o Românie modernă și democratică și care au murit în temnițele comuniste pentru un crez.

Le-am transmis tinerilor liberali că misiunea lor este să consolideze brandul PNL pentru sănătatea democrației românești, ca fiind cel mai bun antidot împotriva ascensiunii populismului agresiv și a extremismului.

O altă misiune este să devină promotori ai succeselor administrațiilor liberale, cu realizări notabile în mediul urban, sub devzia: “Cele mai bune orașe pentru tineri sunt liberale!”.

Tinerii liberali trebuie să își ia foarte în serios rolul de ambasadori ai liberalismului, nu doar în cercurile lor sociale, ci și în întreaga comunitate.

Faptul că am decis să mergem pe liste proprii la toate cele 4 tururi de alegeri de anul viitor înseamnă implicare, disciplină și unitate din partea tuturor organizațiilor interne ale partidului.

“Prin noi înșine” al înaintașilor noștri are rezonanța marilor victorii liberale din trecut. Victorii pe care avem datoria să le împlinim în anul 2024.

, ,
Meniu