Sărbătorim azi Ziua Rezervistului Militar

Sărbătorim azi Ziua Rezervistului Militar, prilej cu care sunt onorat să transmit cadrelor militare în rezervă și în retragere din Ministerul Afacerilor Interne și din întregul sistem de apărare, ordine publică și siguranță națională, cele mai bune gânduri și multă sănătate alături de cei dragi.

Sunteți modele demne de urmat atât pentru cei cu experiență care fac parte din instituția noastră, cât și pentru generațiile mai tinere care pășesc pe urmele dumneavoastră.

La ceas aniversar, respectul nostru profund se îndreaptă către dumneavoastră și vă prețuim pentru alegerea făcută în viață de a fi în slujba țării și a neamului românesc, pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în carieră și pentru devotamentul pe care-l arătați permanent pentru uniformă și instituția noastră. În calitate de Ministru al Afacerilor Interne vă mulțumesc pentru sacrificiile făcute, ca de altfel pentru întreaga activitate profesională pe care ați desfășurat-o în interesul țării și a instituției.

Îmi exprim întreaga apreciere față de tot ceea ce ați realizat de-a lungul anilor în activitatea dumneavoastră profesională și vă asigur de întreaga mea considerație. La mulți ani, rezerviștilor militari!

, , , ,
Meniu