Recorduri mondiale doborâte! Ambiție! Disciplină! Performanță!

Astăzi, am avut deosebita plăcere de a celebra performanța, în cadrul Galei Laureaților Clubului Sportiv CS Dinamo București.

Anul acesta, campionii CS Dinamo au obținut rezultate remarcabile care demonstrează că sportul românesc este un adevărat ambasador al țării noastre!

Vorbim de peste 170 de medalii în cadrul Campionatelor Mondiale și Europene și noi recorduri mondiale, greu de egalat.

Practic, la 2 zile, un sportiv dinamovist a căștigat o medalie pentru România!

Performanța este cuvântul care definește cel mai bine aceste rezultate.

CS Dinamo a avut un an de excepție. Întreaga lume a amuțit în fața rezultatelor lui David Popovici, însă și canotajul românesc a fost la înalțime! De asemenea, rezultate frumoase au fost obținute la campionatele mondiale la lupte greco-romane și la scrimă, proba de sabie.

La nivelul jocurilor de echipă, lider rămâne echipa masculină de handbal, care în 2022 a câștigat titlul național (al 18-lea din istorie), Cupa și Supercupa României. Echipa de handbal a avut un parcurs frumos în EHF Champions League, la finalul anului având șanse considerabile de calificare în fazele eliminatorii ale competiției, ceea ce reprezintă o performanță istorică.

Echipa masculină de volei a adus și ea un trofeu în vitrina clubului: Supercupa României.

România a obținut rezultate unice în istoria sportului românesc, iar pentru acest lucru trebuie să îi felicităm pe toți sportivii și antrenorii dinamoviști!

Ei sunt cei care, prin puterea exemplului, ne demonstrează, încă o dată, că munca și seriozitatea stau la baza succesului.

Îi felicit, cu această ocazie, și le doresc cât mai multe competiții câștigate!

Sunt convins că vor păstra cât mai sus ștacheta performanței și în anul următor!

, , , ,
Meniu