Primul zbor Tarom pe ruta București – Brașov

Am făcut parte din delegația care a efectuat primul zbor Tarom pe ruta București – Brașov pe Aeroportul Internațional Ghimbav – Brașov.

Este o investiție mult așteptată care va avea un impact pozitiv nu doar pentru comunitatea brașoveană, ci pentru întreaga țară.

Un aeroport deschis în inima țării va contribui la dinamizarea unor sectoare economice importante. Mă bucur că am putut contribui la finalizarea acestui proiect atât din postura de ministru al Transporturilor, dar și al Afacerilor Interne.

PNL este campion al dezvoltării infrastructurii de transport, iar semnalul a fost dat încă din anul 2019 când am deblocat marile proiecte de investiții și le-am plasat pe o traiectorie ireversibilă a implementării.

Felicitări Adrian Veștea și echipei de la Consiliul Județean pentru perseverența și profesionalismul cu care au gestionat acest proiect!

Succes pe mai departe, Adrian Veștea în mandatul de ministru al Dezvoltării!

Avem nevoie de oameni care mișcă lucrurile și dezvoltă comunități.

Administrațiile locale liberale județene și locale sunt și vor fi motoare puternice care vor produce accelerarea ritmului dezvoltării de care avem nevoie.

Liberalii au dovedit atât la nivel local, cât si central că fac performanță în administrație.

,
Meniu