Președintele României a premiat excelența în activitatea de voluntariat

În această seară la Palatul Cotroceni, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a premiat excelența în activitatea de voluntariat.

În cadrul acestei ceremonii a fost conferit Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social” în grad de Cavaler unui număr de 17 voluntari din echipele de acordare a primului ajutor în caz de situații de urgență pentru dăruirea și profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

Am fost onorat să particip la acest eveniment dedicat oamenilor cu suflet mare care au ales ca prin activitatea lor de voluntariat să facă mai bună societatea în care trăim.

Toți voluntarii din echipele de acordare a primului ajutor în caz de situații de urgență sunt un real sprijin pentru salvatorii profesioniști – pompierii și paramedicii.

Ei sunt un exemplu pentru fiecare dintre noi și îi felicit că au ales să se exprime prin voluntariat și, astfel, prin implicarea lor civică ne redau încrederea în umanitate.

Voluntariatul este o expresie a solidarității față de semeni, iar în aceste timpuri dificile avem nevoie mai mult decât oricând de dovezi de solidaritate și empatie.

Sunteți modele pentru noi toți și vă prețuim pentru tot ceea ce faceți!

, , , , ,
Meniu