Președintele PDL Sălaj, Lucian Bode are două iubiri: politica și fotbalul

Pe langa activitatea din politica, Lucian Bode, presedintele PDL Salaj, este foarte activ si in fotbal. Face parte din echipa de fotbal a Parlamentului, cu care participa la diverse evenimente sportive.

Saptamana trecuta, vineri, a avut loc un meci demonstrativ pe stadionul „Dinamo”, in deschiderea finalelor Cupei MEC, contra unei selectionate alcatuite din parlamentari si jurnalisti, din care face parte atat Lucian Bode cat si Gheorghe Hagi. „Ne asteptam ca in acest an, la Cupa Viitorul sau la Gala „Respect pentru Simleu” sa participe si regele fotbalului romanesc, Gheorghe Hagi”, ne-a declarat Lucian Bode.

Lucian Bode, in calitate de component al echipei de fotbal a Parlamentului, a adus echipa la Zalau in anul 2010 la „Cupa de Vara Viitorul 2010”, pentru un meci care s-a desfasurat pe Stadionul Municipal din Zalau impotriva invitatilor speciali ai Clubului Viitorul Zalau. Desi au avut numai 12 jucatori trecuti pe foaia oficiala, parlamentarii au avut o banca de rezerve cu nume sonore, cel putin la nivelul judetului Salaj. Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, Onorica Abrudanu, subprefectul judetului de la acea vreme, si presedintele UDMR Salaj , Seres Denes.

Sursa: http://www.graiulsalajului.ro/index.php?cmd=articol&idart=34620

, , , , , , , ,
Meniu