Peste 300 de doamne liberale la Regionala OFL Nord-Vest

Regionala OFL Nord-Vest, care a avut loc astăzi la Oradea, a fost o bună ocazie să aprofundăm teme de actualitate, dar și modul în care abordăm provocările electorale ale anului 2024.

Organizația femeilor liberale promovează proiecte importante pentru comunități, unul dintre acestea fiind lansarea în dezbatere a inițiativei legislative care vizează protejarea copiilor de pericolele din mediul online, îndeosebi cele de pe platformele de socializare.

Campania “Protejăm viitorul” trebuie să ajungă în fiecare oras, în fiecare casă, în fiecare familie. Într-o lume în care tehnologia și mediul online au devenit omniprezente, ne dorim un mediu sigur pentru copiii și tinerii noștri. Acest proiect nu limitează drepturile și libertățile copiilor, ci propune o abordare proactivă a provocărilor din mediul online la adresa dezvoltării sănătoase a acestora.

Pentru Partidul Național Liberal, crearea condițiilor pentru bunăstarea familiilor din România prin realizarea echilibrului prin politici pro-familie, de sprijin și protejare a acestora, reprezintă baza pentru dezvoltarea armonioasă a societății.

În perspectiva anului electoral care urmează, trebuie să generăm cât mai multe inițiative ancorate în realitățile momentului și să avem răspunsuri la îngrijorările legitime ale oamenilor.

În lunile care vor urma, lupta politică se va intensifica. Trebuie să acționăm ferm și argumentat pentru a nu lăsa curentele extremiste și populiste să câștige teren și să contamineze viața publică cu minciuni sau, mai grav, să-si impună agenda dictată punct cu punct de la Est de noi.

Trebuie să avem încredere în forțele proprii și în dorința românilor de a fi alături de Occident, acolo unde este locul României.

,
Meniu