Peste 25.000 de angajați MAI, la datorie de sărbători

În prima zi a anului 2022, vreau să mulțumesc tuturor românilor, în special celor aproximativ 300.000 care, în noaptea dintre ani, au participat la cele 217 manifestări publice, pentru că au înțeles că ne putem bucura împreună de această sărbătoare în siguranță.

Pentru ca noi toți să ne putem petrece aceste Sărbători în liniște, peste 25.000 de angajați ai MAI au fost la datorie și, de aceea, le sunt recunoscător lor și familiilor lor pentru efortul depus și pentru înțelegere.

Efectivelor Ministerului Afacerilor Interne, cadrelor medicale și celorlalți angajați din sistemul public și privat care au participat la eforturile de limitare a îmbolnăvirilor și de salvare de vieți le mulțumesc atât în calitate de ministru, dar mai ales de om!

Pentru Ministerul Afacerilor Interne, anul 2021 a fost unul în care încrederea cetățenilor în instituție a cunoscut o pantă ascendentă. De aceea, vă asigur de faptul că activitatea noastră, în anul ce tocmai a început, se va desfășura sub semnul eficientizării și al reconstrucției instituționale.

Doresc să vă asigur, de asemenea, că Noul An va aduce o așezare pe valori instituționale autentice, iar Ministerul Afacerilor Interne își va consolida autoritatea prin meritocrație și profesionalism în relația cu cetățenii.

Tuturor, acum, de An Nou, vă urez sănătate, liniște și să pășiți în noul an încrezători și puternici!

Nu în ultimul rând, doresc să le urez “La mulți ani cu sănătate!” și celor care astăzi, de Sf. Vasile, își sărbătoresc ziua numelui!

@ foto monitorulcj.ro

, , , ,
Meniu