Partidul Național Liberal are o echipă de conducere completă

În urma #ConsiliuluiNational de astăzi, Partidul Național Liberal are o echipă de conducere completă.

Fac parte din această echipă în calitate de Secretar General al PNL, o poziție onorantă și plină de responsabilități.

Îi mulțumesc Președintelui PNL, d-lui Nicolae Ciucă pentru încrederea acordată prin nominalizare la această funcție și colegilor liberali care au confirmat prin vot această încredere.

Felicitări, totodată, colegilor mei Dan Motreanu noul Prim-vicepreședinte pe Strategii politice și Virgil Guran, noul Vicepreședinte pentru apărare și siguranță națională, doi liberali care vor avea un aport valoros la munca de reconstrucție a partidului.

În ceea ce privește mandatul meu de Secretar General, el are la bază un proiect de management politic axat pe trei direcții de acțiune – consolidarea structurilor locale, întărirea rolul de ”laborator” de politici publice și, nu în ultimul rând, eficientizarea comunicării pe orizontală în interiorul partidului.

Aceste obiective vor fi puse în practică împreună cu structurile locale ale PNL și sunt convins că împreună vom face o treabă excelentă din care PNL va ieși învingător în marile confruntări politice ale anului 2024.

Cu fiecare acțiune de acum înainte trebuie să dovedim că suntem o echipă puternică si unită.

Trebuie să facem performanță la guvernare, să ne atingem obiectivele propuse și astfel să ne ținem de promisiunile făcute românilor.

Depinde doar de noi să ținem trendul actual și, în 2024, ne vom bate pentru locul unu și pentru încă cel puțin patru ani de guvernare pentru România și pentru români.

Viitorul României nu poate fi decât unul liberal!

, ,
Meniu