Organizația PNL Zalău și-a ales echipa de conducere

Organizația PNL Zalău și-a ales echipa de conducere. O echipă în care am încredere, cu oameni valoroși și hotărâți să câștige toate cele 4 confruntări electorale din anul 2024. Am reușit anul trecut să câștigăm Președinția CJ Sălaj. A fost un semnal clar că se poate și în județul nostru. Organizația municipală Zalău are o misiune importantă în acești 3 ani, să facă proba seriozității și a profesionalismului și să convingă zălăuanii că PNL are cele mai bune proiecte de dezvoltare pentru comunitate, fiind singura alternativă la actuala administrație social-democrată.

Anul 2024 va fi anul în care proiectul guvernării locale liberale pentru județul Sălaj va fi consolidat și va intra într-o nouă etapă. Acest proiect are obligatoriu drept prioritate – victoria PNL la alegerile locale din Municipiul Zalău. Pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie de un efort bine coordonat şi planificat.

Votul de azi este un vot care în primul rând responsabilizează echipa aleasă, care trebuie să pună la bătaie toate resursele și cea mai bună expertiză destinate unei construcții interne trainice. Succes echipei PNL Zalău și nu uitați că urmează 3 ani de muncă serioasă!

#AlegeriPNLZalău

#ImpreunădezvoltămSălajul

, , , , , , ,
Meniu