Organizația de femei liberale din Sălaj și-a ales astăzi conducerea

Am acceptat cu mare bucurie invitația să le fiu alături și să le transmit un mesaj de încredere și susținere. Am fost alături de prieteni, de o echipă unită care pune suflet în tot ceea ce face.

Felicitări, Dana Crișan, pentru reconfirmare, precum și întregii tale echipe, alături de care sunt convins că vei construi și pe mai departe proiecte de suflet, cu impact major pentru comunitatea sălăjeană.

Mă leagă multe amintiri frumoase de organizația de femei liberale din Sălaj, împreună cu care am dus multe bătălii politice cu rezultate bune pentru filiala noastră.

Femeile liberale din Sălaj sunt o organizație puternică, cea mai vizibilă din județ, o voce importantă în viața politică județeană și națională.

Ne bazăm pe voi, pe implicarea voastră, pe tactul cu care gestionați situații delicate, dar mai ales pe profesionalismul cu care abordați provocările.

Succes pe mai departe și să rămâneți la fel de active și îndrăznețe. Împreună suntem mai puternici, împreună suntem echipa liberală sălăjeană!

, , ,
Meniu