Oficialii de la Bruxelles nu au încredere în Guvernul Dragnea – Grindeanu și nici în majoritatea parlamentară PSD – ALDE

Cuplul Dragnea – Grindeanu a primit din partea Bruxelles-ului un cartonaș roșu în ceea ce privește aprobarea prin lege în Parlament a Masterplanului General de Transport.

Mesajul tranșant a venit din partea oficialilor europeni în contextul în care domnul Dragnea și-a asumat public, în numele Guvernului și al majorității parlamentare PSD-ALDE, că acest document strategic privind implementarea proiectelor de investiții pentru dezvoltarea infrastructurii de transport în următorii 15 ani va fi înaintat Parlamentului pentru dezbatere și aprobare până la 1 aprilie 2017. Astfel, Liviu Dragnea a precizat cu subiect și predicat că dorește „până în aprilie acest an aprobarea în Parlament a Masterplanului de Transport”.

Semnalul dat de Bruxelles este unul foarte clar — NU avem încredere în voi, domnilor din PSD și ALDE și domnilor guvernanți, că veți reuși să adoptați o lege care să răspundă exigențelor noastre!

După bâlbele Guvernului Ponta care nu a reușit să propună partenerilor europeni o variantă coerentă și bine fundamentată a acestui document, iată că este din nou pusă la îndoială credibilitatea Guvernului PSD, garantat Dragnea, în ceea ce privește capacitatea și profesionalismul de a aproba prin lege acest Masterplan.

Ați găsit, domnule Dragnea, scuza perfectă pentru a vă jutifica neîndeplinirea „la virgulă”, așa cum ați promis în campanie și ați trecut acest angajament între paranteze. Mai mult decât atât ați identificat și vinovații. Aceștia sunt oficialii de la Bruxelles!

Nu vă mai victimizați și respectați ce ați promis! Guvernul PSD a dovedit că încă nu este un partener credibil pentru Buxelles fapt ce ne creează nouă ca țară mari probleme de imagine în exterior.

Domnilor guvernanți, ați ratat deja ocazia de a demonstra că putem fi un partener de dialog serios și respectat în cadrul Uniunii Euopene pe subiecte de maxim interes pentru noi, așa cum este Masterplanul General de Transport.

Sursa: www.agerpres.ro; Sursa foto: Inquam foto

, , , , , , , , , , , ,
Meniu