Nimeni nu poate muta din loc „monolitul” distrugerii cu bună știință al companiei TAROM!

Domnilor guvernanți, de ce insistați să deveniți „groparii” aviației românești, protejând personaje dovedite a fi incapabile de a-și îndeplini atribuțiile și total nepregătite pentru astfel de funcții?

Câte lucruri negative ar mai trebui să se întâmple pentru a reuși să destabilizăm „cloaca” băieților deștepți din domeniul aviației civile?! Cât timp mai trebuie să vedem cum aceștia își bat joc de o altă companie a statului român?

Deși semnalele negative și-au făcut simțită prezența de foarte multă vreme, se pare că nici unul din actorii implicați în coordonarea activității domeniului aerian românesc nu este interesat de remedierea unei situații care tinde să devină ridicolă și mai grav decât atât, cu repercusiuni profunde pentru acest sector.

În primul rând nu putem trece cu vederea un management defectuos, exercitat de un colecționar de funcții publice cu grave probleme de integritate și cu antecedente dezastruoase în ceea ce privește managementul unor instituții cu capital public (Societatea Națională a Lignitului Oltenia, Termoelectrica, Electrica Serv) aflate în subordinea actualului director general al TAROM.

În ședința de Guvern de astăzi, 18.08.2017, ministrului Cuc i s-a atras din nou atenția cu privire la prelungirea nejustificată a mandatului celui mai sus menționat având în vedere pierderile înregistrate de TAROM în ultimele șase luni (de „doar” 104 de milioane de lei).

Se pare că cei din conducerea Ministerului Transporturilor au „picat” în mirajul achiziționării faimoaselor aeronave Boeing 737-800, care s-au dovedit a fi un nou compromis menit să se împotrivească oricărui progres al TAROM cu privire la confortul și siguranța pasagerilor săi, dar cel mai probabil o afacere profitabilă pentru „băieții deștepți”: știm deja că aeronavele au doar o clasă economică cu 189 locuri, aceeași configurație pe care o găsim și la cea mai mare companie low-cost din Europa. Însă acestea, sunt, evident, doar niște detalii, atunci când opiniei publice i se prezintă numele faimos al companiei producătoare de aeronave!

Printre fâstâceli și explicații derizorii, se pare că Ministrul Cuc și-a pierdut aproape complet suportul premierului Tudose, care a declarat public că „nu mai are încredere în nici o informație” legată de această temă.

Sursa foto: www.sfin.ro

, , , , , , , , ,
Meniu