Moțiunea „România Liberală” a candidatului Florin Cîțu la președinția Partidului Național Liberal, dezbătută la Oradea

Am revenit cu plăcere la Oradea, unde alături de Ilie Bolojan, președintele filialei PNL Bihor, am dezbătut cu liberalii de aici Moțiunea „România Liberală” a candidatului Florin Cîțu la președinția Partidului Național Liberal.

Liberalii bihoreni știu cel mai bine că investițiile sunt motorul dezvoltării. Au dovedit acest lucru cu rezultate vizibile de care se bucură întreaga comunitate.

“România Liberală” se construiește prin susținerea investițiilor. Am dovedit și până acum în actul de guvernare că prioritatea zero o reprezintă investițiile și nu risipirea banului public, pentru că investițiile sunt coloana vertebrală pe care se va ridica economic România!

În această cheie vom aborda guvernarea în următorii ani și sunt convins că vom atinge obiectivul declarat al PNL de unire a regiunilor istorice prin infrastructura mare de transport.

Am încredere că principiile enunțate în documentul România Liberală sunt un îndemn puternic la actiune și la unitatea liberalilor în jurul obiectivului comun de a duce România mai departe, într-o nouă etapă de dezvoltare și modernizare.

Vom fi cu adevărat câștigători în anul 2024, și mai departe în anul 2028, în măsura în care dovedim că suntem serioși și știm să punem în practică soluțiile liberale care răspund cel mai bine provocărilor unei societăți aflate în transformare.

#RomaniaLiberala

#Echipacastigatoare

, , , , ,
Meniu