Lucian Bode, reales Președinte al PNL Sălaj: Alegerile interne nu sunt despre persoane, sunt despre viziune, idei și proiecte!

Le mulțumesc colegilor din Filiala PNL Sălaj care astăzi mi-au acordat încrederea lor pentru următorii 4 ani, în fruntea acestei filiale!

Sunt onorat să continuăm împreună munca de consolidare a filialei noastre și mă bazez pe fiecare membru, pe unitatea și seriozitatea echipei sălăjene, pentru că avem de răspuns unor provocări și așteptări din ce în ce mai mari din partea electoratului.

Votul de astăzi este în primul rând pentru un proiect politic de dezvoltare a județului nostru, pentru că alegerile interne nu sunt despre persoane, sunt despre viziune, idei și proiecte care își dovedesc utilitatea și valoarea pe parcurs.

Sunt încrezător în performanța pe mai departe a filialei PNL Sălaj și în succesul proiectului Sălajul liberal care va intra într-o nouă etapă!

În continuare, avem o oportunitate pe care trebuie să o fructificăm la maxim. Această oportunitate se numește guvernarea Florin Cîțu alături de care vom confirma cu rezultate palpabile și proiecte finalizate și vom demonstra că forța acestei echipe stă în fapte, nu în vorbe.

Totodată, le mulțumesc colegilor liberali din țară care au fost astăzi alături de mine și de filiala PNL Sălaj: Premierului Florin Cîțu, Președintelui Ludovic Orban și Secretarului General Robert Sighiartău, colegilor din Cabinet, miniștrilor Nicolae Ciucă și Raluca Turcan, Primarului Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, europarlamantarilor liberali Rareș Bogdan și Cristian Bușoi, colegilor parlamentari Alina Gorghiu, Viloleta Alexandru, Florin Roman, Dan Vîlceanu și Pavel Popescu, precum și președinților de organizații județene din regiunea de Nord-Vest – Ioan Turc (Bistrița-Năsăud), Ionel Bogdan (Maramureș), Adrian Cozma (Satu-Mare), Ilie Bolojan (Bihor) și Daniel Buda (Cluj).

Îmi doresc ca la Congresul din 25 septembrie liberalii să aleagă înțelept, cu gândul la viitor, astfel încât PNL să devină cel mai puternic, cel mai unit, cel mai serios și credibil partid din România, capabil să guverneze eficient și după 2024.

Suntem parte a echipei câștigătoare și am încredere că echipa Florin Cîțu este cartea câștigătoare pentru Sălaj și pentru România!

#AlegeriPNLSălaj

#Echipacastigatoare

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Meniu