Lucian Bode: PDL are nevoie de unitate, nu de excluderi din partid

PDL se află într-un moment în care ar trebui să strângă rândurile, nu să se gândească la excluderi, spune secretarul executiv al PDL, Lucian Bode.

„Eu nu sunt adeptul excluderilor din PDL ca măsură propusă de unul sau de altul dintre membrii BPN. PDL, în acest moment, are nevoie de unitate, are nevoie să-și strângă rândurile, nu să facă selecția membrilor în funcție de nevoile unora sau altora”, a spus Lucian Bode.

Potrivit acestuia, astfel de atitudini sunt specifice oamenilor care nu au de lucru. În plus, Bode a atras atenția că nu BPN-ul (conducerea partidului) trebuie să decidă dacă un membru sau altul trebuie exclus din partid, ci organizația din care acesta face parte. „Trebuie văzut dacă persoana respectivă a adus prejudicii organizației din care face parte, iar apoi trebuie luată o decizie”, a mai spus Bode.

Democrat-liberalii vor vota lunea viitoare excluderea din partid a celor care îl critică pe preşedintele PDL. Pe lista scurtă: Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Sever Voinescu. Pe lista neagră se mai afla şi consilierul prezidenţial Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei. Funeriu nu a mai aşteptat să fie exclus, ci a anunţat aseară că demisionează din partid.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/lucian-bode-1039811.html

, , , , , ,
Meniu