Lucian Bode: „Ne-am bucurat azi de prezența premierului Florin Cîțu în județul Sălaj”

Ne-am bucurat azi de prezența în județul Sălaj a premierului Florin Cîțu, alături de lideri importanți ai Partidului Național Liberal, Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, și Robert Sighiartău, secretarul General al PNL. A fost o zi plină, cu o agendă încărcată, această vizită de lucru reprezentând o bună ocazie de a dezbate subiecte de interes local cu accent pe dezvoltarea județului și a regiunii.

Pentru Guvernul Cîțu, dezvoltarea economică reprezintă un obiectiv major, de aceea susținerea investițiilor constituie pilonul principal al măsurilor guvernamentale. Am vizitat doi agenți economici importanți din județul nostru, firmele Michelin și Tenaris Silcotub din Zalău, unde am discutat despre planurile lor de dezvoltare, fiind vorba despre doi angajatori puternic implicați în proiecte sociale, educaționale, de mediu etc. Apreciez faptul că investitorii întorc o parte din câștigul lor în comunitățile unde își desfășoară activitatea, contribuind în acest fel la bunăstarea membrilor comunității respective.

Am continuat ziua cu o deplasare pe șantierul VO Zalău-etapa 2, un obiectiv de investiții în infrastructura de transport mult așteptat de sălăjeni și care în ultimele săptămâni a parcurs etape importante. Important este ca lucrările să avanseze conform graficului de execuție, să existe mobilizare de resurse umane și logistice suficiente în teren și multă seriozitate din partea antreprenorului și a echipelor de proiect.

Monitorizarea evoluției proiectului va fi un obiectiv important pentru mine și am primit garanții de la cei implicați în derularea lui că nu vor exista întârzieri în implementare. Acest obiectiv de infrastructură alături de Autostrada Transilvania sunt proiecte care au asigurată finanțarea ceea ce le garantează implementarea în această etapă, iar prin construcția lor vor contribui la creșterea economică a județului Sălaj și a întregii regiunii, antrenând investiții importante ceea ce va aduce beneficii clare pentru cetățeni.

Un alt punct important în programul zilei l-a reprezentat evenimentul de lansare a candidatului PNL la Primăria Șimleu Silvaniei, pentru alegerile locale parțiale din 27 iunie, în persoana tânărului avocat Cristian Lazăr, un tânăr ambițios și cu viziune care va face administrație de dreapta performantă.

Am încredere că proiectul de administrare locală propus șimleuanilor de către candidatul PNL este cel mai valoros pentru că pune în centrul preocupărilor binele cetățeanului, creșterea nivelului de trai și păstrarea tinerilor în comunitate.Am încheiat ziua la evenimentul maraton al vaccinării, etapa a 2-a, care se desfășoară în Municipiul Zalău, pe parcursul următoarelor 3 zile. Îmi doresc ca și această ediție să fie un succes și să adune cât mai multă lume doritoare să se imunizeze.

În condițiile date, vaccinarea este un gest responsabil prin care demonstrăm că ne pasă de sănătatea noastră, de sănătatea celor dragi, fiind până la urmă un exercițiu civic prin care protejăm sănătatea publică a întregii națiuni.

Sunt convins că împreună vom reuși, cât mai curând, să atingem un nivel ridicat de imunizare în rândul populației, astfel încât activitățile economice, sociale și culturale să fie reluate fără restricții și să revenim la ritmul normal al vieții.

#dezvoltamSalajul

#GuvernulCîțusustineinvestitiile

#administratiededreapta

#maratonvaccinareZalau

, , ,
Meniu