Lucian Bode, Ministrul Transporturilor: La mulți ani, dragi poștași!

În urmă cu 146 de ani, la Berna, 22 de state au semnat actul de naştere al Uniunii Poştale Universale (UPU). Printre ţările prezente s-a aflat şi România, reprezentată de directorul general al Poştelor şi Telegrafului, George Lahovary. Astăzi, UPU este un organism aparținând Organizației Națiunilor Unite, la care sunt afiliate administrații poștale din 190 de țări. În anul 1969, Congresului UPU, desfășurat la Tokyo, a declarat 9 octombrie Ziua Mondială a Poștei.

Și astfel, în fiecare an, la început de octombrie, îi omagiem pe cei care prin profesionalism și dedicație sunt parte a acestei frumoase familii, a poștașilor.

Este ziua lor, a celor care în fiecare zi, cu geanta pe umăr vin să ne aducă vești mai bune sau mai rele. Este ziua celor, care indiferent de vreme, nu uită să vină la seniorii noștri și să le aducă pensia.

De aceea astăzi ne înclinăm și le mulțumim tuturor poștașilor indiferent de locul unde lucrează.

Colegilor noștri care lucrează la Compania Națională Poșta Română le dau și o veste bună: eforturile lor alături de echipa managerială încep să producă și primele rezultate. Ieri, conducerea CNPR a semnat cu reprezentanții Eximbank contractul de creditare pentru demararea, până la finalul acestui an, a primei etape a Planului de reabilitare, modernizare și digitalizare a serviciilor oferite clienților.

Este un prim pas care se face pentru rentabilizarea Poștei Române, un prim pas pentru demararea unui program major de investiții în modernizarea și digitalizarea activității.

De ziua voastră vă urez să aveți parte de multă sănătate și tot ce vă doriți să se împlinească!

La mulți ani, dragi postași!

Sursa: Facebook Lucian Bode | Sursa Foto: Poșta Română

, , , , , ,
Meniu