Lucian Bode este secretar executiv al PDL pe regiunea de Nord-Vest

Seful PDL Salaj se va ocupa de coordonarea activitatii politice a celor sase organizatii judetene ale regiunii.

Lucian Bode a fost ales la Consiliul National de Coordonare al PDL in functia de secretar executiv regional in Biroul Permanent National. Desi sustinatorii motiunii Elenei Udrea au primit functii cu ocaua mica, presedintelui PDL Salaj i-a fost recunoscuta activitatea politica din partid si ca urmare a fost ales in BPN.

Lucian Bode a declarat ieri in exclusivitate pentru Graiul Salajului ca obiectivul asumat de catre toate cele sase organizatii judetene, din regiunea Nord-Vest, asumat impreuna cu liderul spiritual al acestei regiuni, Emil Boc, este acela de a aseza regiunea de Nord-Vest pe prima pozitie intre structurile regionale de partid la urmatoarele alegeri. „Sunt bucuros de rezultatul obtinut de Organizatia PDL Salaj la Consiliul National de Coordonare. Sunt onorat si, in acelasi timp, pe deplin constient de responsabilitatea pe care mi-am asumat-o impreuna cu vicepresedintele regional, Ioan Oltean, si anume aceea de a coordona activitatea politica a celor sase organizatii judetene ale PDL din regiunea de dezvoltare Nord-Vest.

Dintre sustinatorii Elenei Udrea au fost alesi doar patru candidati, iar Lucian Bode s-a aflat printre ei. „Am si un sentiment de regret dupa CNC, acesta este legat de faptul ca o serie de colegi care au inregistrat performante politice uriase nu au reusit sa acceada in Biroul Permanent National. De exemplu, doi dintre acestia au fost deputatul Florin Popescu ,presedintele PDL Dambovita, care a obtinut peste 40 la suta la alegerile locale, si deputatul Eugen Tomac, care a fost secretar de stat in MAE si fost consilier prezidential, si care a fost ales pe un Colegiu din Diaspora cu 78 la suta”, a afimat Bode. Acesta ne-a mai precizat ca prin cele peste 100 de candidaturi depuse pentru toate cele 40 de pozitii din BPN, au demonstrat cu totii, indiferent de motiunea sustinuta la Congresul National Extraordinar din 23 martie, ca doresc unitatea Partidului Democrat Liberal. „Cu totii ne dorim pe de-o parte consolidarea PDL pentru a realiza o opozitie puternica la USL si pe de alta parte PDL trebuie sa isi castige statutul de singurul partid din Romania care reprezinta si sustine clasa de mijloc”, a mai declarat ieri Lucian Bode.

Presedintele PDL Salaj a mai fost ales anul trecut in mai secretar gene-ral adjunct pe regiunea de Vest in BPN, pe cand Emil Boc era presedintele Partidului Democrat Liberal.

La Consiliul National de Coordonare al PDL de sambata au fost alesi prim-vicepresedintii, vice-presedintii, secretarul general si trezorierul din BPN.

Sursa: AICI

, , , , ,
Meniu