Lucian Bode: Anul acesta, 1 iunie ne găsește pe toți mai veseli și optimiști că viața cu care ne-am obișnuit înainte de pandemie revine treptat la normal

Dragi copii, anul care a trecut v-a pus și vouă răbdarea la încercare, dar v-ați adaptat de minune și vă mulțumim pentru acest lucru.

Anul acesta, 1 iunie ne găsește pe toți mai veseli și optimiști că viața cu care ne-am obișnuit înainte de pandemie revine treptat la normal. Ne putem bucura de zâmbetele și îmbrățișările voastre din plin și acest lucru ne încarcă sufletele cu speranță și încredere.

Generațiile voastre sunt garanția faptului că viitorul este pe mâini bune și vă doresc să vă urmați cu ambiție și perseverență calea în viață. Indiferent de vârstă, nu încetați să visați și să vă fixați obiective îndrăznețe pentru că acesta este farmecul și provocarea vieții.

Să nu uitați că noi, adulții, vă suntem alături pe drumul maturizării și veghem permanent la siguranța voastră, astfel încât să aveți o viață cât mai lipsită de griji.

Mult succes celor care vă pregătiți să susțineți primele examene din viață – Evaluarea Națională și Bacalaureatul – care vă vor face mai puternici și încrezători în forțele proprii.

La mulți ani cu bucurii și o viață frumoasă!

@foto: bestkids.ro

#1Iunie

#Ziuacopilului

#bucuriavietii

#inocenta

, , ,
Meniu