Lucian Bode: Am participat astăzi la ceremonia depunerii Jurământului de credință de către absolvenții Academiei de Poliție din promoția 2021

Am participat astăzi la ceremonia depunerii Jurământului de credință de către absolvenții Academiei de Poliție din promoția 2021. A fost un moment festiv încărcat de emoție care a avut și o semnificație aparte. Cu ocazia avansării și depunerii jurământului de credință, în incinta Academiei de Poliție am pus astăzi piatra de temelie a unui lăcaș de cult care va fi reprezentativ pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Pentru acești tineri, absolvirea Academiei de Poliției marchează începutul unei noi etape către maturizare, responsabilizare și asumarea deciziilor și acțiunilor pe plan profesional și personal. M-am bucurat că acești tineri au ales această carieră, mai ales în aceste vremuri când în serviciul public este mare nevoie de forțe proaspete și bine pregătite.

Le-am transmis absolvenților din promoția 2021 că și-au asumat o misiune dificilă, dar deosebit de onorantă, care presupune mai înainte de toate o conduită ireproșabilă, integritate și mult profesionalism. De asemenea, i-am îndemnat să nu uite nicio clipă că trebuie să fie modele și repere pentru societate, atât în exercitarea profesiei, cât și în timpul liber.

Felicitări și succes în carieră tuturor! Fiți mândri că ați ales această cale și onorați-o cu devotament și profesionalism.

#Juramantdecredinta

#AcademiadePolitie

#promotia2021

, , , , ,
Meniu