Lucian Bode: „Am încheiat în forță seria evenimentelor de alegeri în filialele liberale din regiunea de Nord-Vest, o regiune care simte liberal și se dezvoltă în ritm accelerat”

Astăzi, la Cluj-Napoca, am încheiat în forță seria evenimentelor de alegeri în filialele liberale din regiunea de Nord-Vest, o regiune care simte liberal și se dezvoltă în ritm accelerat.

Am fost alături de Florin Cîțu, viitorul președinte PNL și #echipacâștigătoare, în calitate de Vicepreședinte regional, și am avut satisfacția să văd o echipă unită și hotărâtă să confirme valoarea ideilor liberale și a proiectelor de dezvoltare cu care venim in fața românilor.

Echipa liberală din județul Cluj știe să facă performanță în administrație și continuă să facă, fiind o sursă inepuizabilă când vine vorba să promoveze proiecte inovative de dezvoltare.

Asta înseamnă să ai viziune strategică pusă în slujba cetățeanului și a unei comunități!

Guvernul Florin Cîțu sprijină acest mod de a face administrație și susține proiectele de dezvoltare îndrăznețe care transformă în bine comunitățile.

A venit timpul să facem lucrurile și altfel, ceea ce reprezintă o dovadă de curaj și de maturitate, de aceea am încredere în proiectul politic și de guvernare al echipei Florin Cîțu!

Anul 2024 trebuie să ne găsească uniți și puternici pentru a obține victoriile mult așteptate!

Felicitări lui Emil Boc și echipei liberale de la Cluj care au ales echipa Florin Cîțu, echipa câștigătoare pentru PNL și pentru România!

#AlegeriPNLCluj

#Echipacastigatoare

, , , , , ,
Meniu