Lucian Bode, ales în funcția de Prim-vicepreședinte PNL pentru Strategii politice

Sunt bucuros și recunoscător pentru încrederea pe care mi-au acordat-o astăzi colegii liberali prin alegerea în funcția de Prim-vicepreședinte PNL pentru Strategii politice.

Îi mulțumesc președintelui PNL, Florin Cîțu, pentru susținere și le mulțumesc tuturor liberalilor care prin votul acordat noii echipe de conducere a PNL și-au reafirmat credința în forța acestui partid.

Mulțumesc echipei liberale din Sălaj care mi-a fost alături, o echipă unită și puternică, pregătită să înceapă munca de consolidare a proiectului liberal.

Ceea ce mă domină este sentimentul de responsabilitate și dorința de a contribui la materializarea obiectivului major pentru PNL de a deveni cea mai importantă forță politică din România și de a performa la guvernare.

Va fi o muncă de echipă, de construcție pe care îmi propun să o duc alături de toți liberalii.

Cu toții suntem responsabili de soarta acestui partid și a venit timpul să punem umărul la clădirea unei direcții de dezvoltare sustenabile pe termen mediu și lung.

Viziunea liberală despre guvernare pune în centrul preocupărilor cetățeanul, statul fiind doar un ansamblu de instituții funcționale și eficiente puse în slujba individului.

PNL are obligația să-și asume și să ducă la bun sfârșit acele reforme care modifică fundamental un sistem greoi și pe alocuri ineficient, iar în acest mod să fie promotorul unor schimbări profunde și vizibile în societate.

Sunt încrezător că anul 2024 ne va găsi mai puternici și cu un proiect de țară validat prin rezultatele concrete ale unei guvernări performante.

Succes pe mai departe tuturor liberalilor în efortul comun de construcție a României Liberale!

#ConsiliulNationalPNL

#echipacompleta

#echipacastigatoare

, , , ,
Meniu