Liberalii sunt pregătiți să ducă într-o nouă etapă proiectul „Sălajul Liberal”

Liberalii din județul Sălaj sunt pregătiți să ducă într-o nouă etapă proiectul “Sălajul Liberal”.

Într-o atmosferă vibrantă, alături de Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, de prieteni liberali din regiunea de Nord-Vest care fac performanță în administrație, Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, de Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, de europarlamentarul liberal Daniel Buda, am lansat, astăzi, la Zalău, candidații la alegerile locale din 9 iunie.

Le mulțumesc că au fost alături de noi și și-au arătat susținerea față de echipa liberală din Sălaj!

Din 9 iunie, cu Dinu Iancu Sălăjanu, cu toți primarii și consilierii județeni și locali, cu aceeași dorință de a dezvolta Sălajul, vom duce “Sălajul Liberal” mai departe.

“Sălajul Liberal”, proiectul cu care am pornit la drum în anul 2020, a fost unul câștigător, a fost o promisiune îndeplinită în care i-am avut parteneri pe sălăjeni.

Au fost 4 ani de dezvoltare accelerată, cu recoduri la investiții în anul 2023, când administrația liberală județeană a investit într-un an echivalentul a ceea ce s-a realizat în 16 ani, sub o administrație social–democrată.

Liberalii știu să dezvolte comunități, iar Sălajul este unul dintre județele unde se vede transformarea în bine după câștigarea Consiliului Județean în anul 2020 de către PNL.

Guvernările liberale lucrează pentru oameni și am dovedit asta. Și în Sălaj, și la nivel național. Pentru asta, sălăjenii merită și au tot dreptul să-și facă în continuare vocea auzită la cel mai înalt nivel și din 2024 încolo.

Sunt încrezător în performanța pe mai departe a filialei PNL Sălaj. Suntem o echipă care lucrăm pentru oameni, iar “Sălajul Liberal” este drumul nostru, este drumul spre victorie!

Le mulțumesc tuturor celor care au crezut în acest proiect politic, în special sălăjenilor care ne-au acordat încrederea și îi asigur că pentru noi, liberalii, politica este despre viziune, despre a face bine oamenilor și a dezvolta comunități.

Succes Dinu Iancu Sălăjanu!

Succes Claudiu Bârsan!

Succes candidaților noștri și echipei de campanie!

, , , , , ,
Meniu