Liberalii își pun amprenta dezvoltării în comunitățile pe care le administrează

Am acceptat cu mare bucurie invitația domnului primar Sorin Taus din comuna Feldioara, județul Brașov, de a participa la două evenimente importante pentru comunitate.

Resfințirea bisericii din localitate, monument istoric, în prezența Înalt Prea Sfinției Sale Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a fost un moment de bucurie și de trăire puternică, fiind consolidată astfel legătura dintre membrii comunității și biserică.

Astfel de evenimente sunt foarte importante pentru că ele unesc o comunitate și îi dau direcția bună.

Comuna Feldioara este un exemplu de administrație liberală performantă care pune pe primul loc bunăstarea cetățenilor prin promovarea de proiecte valoroase care îi asigură dezvoltarea.

Îi felicit atât pe domnul primar Sorin Taus, cât și pe membrii echipei sale, care au dus la bun sfârșit proiectul noului sediu al Primăriei din Comuna Feldioara, un sediu modern, construit de la zero și care va fi noua casă administrativă a localității.

Administrațiile liberale au o viziune sănătoasă și sunt convins că proiectele de dezvoltare din Feldioara vor continua într-un ritm susținut pentru binele comunității.

Brașovul este un județ cu potențial, iar liberalii își vor pune aici amprenta dezvoltării în continuare.

, , ,
Meniu