La mulți ani Poliției de Frontieră! 157 de ani de activitate în slujba țării!

Poliția de Frontieră este o structură reprezentativă a Ministerului Afacerilor Interne, cu un parcurs instituțional deosebit, punctul său forte fiind tocmai adaptabilitatea și capacitatea de a fi eficientă la datorie indiferent de provocările timpurilor.

Cu ocazia zilei aniversare, i-am felicitat pe toți cei care își desfășoară activitatea în cadrul acestei structuri etalon care a evoluat, s-a modernizat, fiind conectată cu structurile similare din alte state.

Angajații acestei structuri sunt primii care răspund pentru modul în care este asigurată securitatea frontierelor naţionale, din care aproape două treimi sunt frontiere externe ale Uniunii Europene.

Provocările nu au ținut și nu vor ține cont de nicio frontieră, de aceea Poliția de Frontieră trebuie să rămână în continuare vigilentă, să formeze oameni profesioniști pentru că este parte a imaginii României în lume!

Am încredere că angajații acestei structuri vor onora în continuare cu seriozitate, profesionalism, devotament și responsabilitate îndatoririle ce le revin și vor contribui în acest mod la sporirea capacităților instituției și la întărirea ordinii și securității frontierelor României.

La mulți ani tuturor angajaților Poliției de Frontieră și vă doresc să rămâneți aceeași structură de încredere pentru cetățeni și pentru partenerii instituționali.

#PolitiadeFrontiera

#157deanideactivitate

, , , , ,
Meniu