La mulți ani Jandarmeriei Române!

Jandarmeria Română în cei 173 de ani de existență și-a făcut datoria cu devotament și a fost mereu aproape de comunități.

Jandarmeria este una dintre structurile care, prin curaj și seriozitate, a recâștigat încrederea românilor. Acest proces de consolidare a încrederii publice trebuie să continue.

Astfel, pentru a menține sus ștacheta profesională și pentru a fi un reper în societate este nevoie de un proces continuu de transformare şi perfecţionare.

Evoluția instituțională a Jandarmeriei Române depinde de fiecare angajat al acesteia care cu onoare, integritate și profesionalism își va îndeplini misiunile încredințate.

Jandarmeria este o structură esențială în arhitectura statului român, iar activitatea trebuie să fie ghidată de respectul față de Lege și față de cetățean!

Am încredere în capacitatea de modernizare a acestei instituții și îmi doresc să rămână aceeași structură puternică pe care românii se pot baza la nevoie.

Le doresc tuturor celor care au îmbrăcat haina de jandarm să se ridice la înălțimea misiunilor încredințate, dar și la nivelul așteptărilor cetățenilor.

La mulți ani, dragi jandarmi!

La mulți ani Jandarmeriei Române!

, , , , ,
Meniu