La mulți ani, Dinamo București!

Celebrăm, astăzi, 75 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Dinamo București, un club cu rezultate unice în istoria sportului românesc.

Este o onoare pentru mine să mă pot adresa adevăraților ambasadori ai României, promotori ai țării noastre peste hotare și adevărate modele de profesionalism și performanță, care continuă să inspire tinerele generații de sportivi.

Rezultatele obținute de sportivii în roșu și alb, prin dedicare și perseverență la efort continuu, nelipsită în nicio clipă de sacrificii, vorbesc de la sine despre pasiune, ambiție și abnegație, calități datorită cărora faima națiunii a fost dusă pe cele mai înalte culmi.

Vorbim de 204 medalii la competițiile internaționale oficiale, dintre care 84 de aur, 69 de argint și 51 de bronz, obținute doar în anul 2022, performanțe care au condus la arborarea, de atât de multe ori, a Drapelului Național pe cele mai importante podiumuri ale lumii.

Sunt mândru de aceste rezultate și totodată conștient că, în spatele acestor reușite, se află mii de ore de antrenament, efort susținut, nopți și zile petrecute departe de cei dragi.

Ei sunt cei care reprezintă etalonul performanței, seriozității, disciplinei, determinării și patriotismului și care au demonstrat că, prin multă muncă, parcursul profesional este consacrat succesului.

Felicit, cu prilejul acestei aniversări, atât conducerea Clubului Sportiv Dinamo București, cât și pe toți cei care au pus umărul la concretizarea proiectelor Clubului și le doresc un viitor la fel de bogat în medalii și competiții câștigate.

La mulți ani, Dinamo București!

, , , , ,
Meniu