Investițiile locale pun România în mișcare!

Am avut, astăzi, o dezbatere foarte aplicată cu o parte dintre primarii și președinții liberali de consilii județene cu privire la proiectele locale de dezvoltare care mișcă România în direcția bună.

Discuția avută s-a axat pe proiectele de dezvoltare locală și pe investițiile în comunități care aduc progres și bunăstare, atât cele din fonduri guvernamentale, cât și europene. România se dezvoltă cu bani europeni, dar și datorită perseverenței și priceperii celor care conduc comunitățile locale.

Avem o echipă liberală de elită în administrația românească, formată din oameni care promovează dezvoltarea și care au ambiția de a transforma în bine comunitățile lor.

Liberalii au dovedit că fac performanță în administrație, iar rezultatele activității lor concurează de cele mai multe ori cu cele ale unor administrații din Europa Centrală și de Vest.

Este important ca modelul liberal de dezvoltare locală care și-a dovedit eficiența să fie replicat de cât mai multe administrații locale, pentru că avem nevoie de o dezvoltare accelerată și durabilă a României.

, , , ,
Meniu