Investiții importante în dezvoltarea a două comunități locale din județul Bistrița-Năsăud!

Am fost astăzi alături de locuitorii a două comunități bistrițene, comuna Spermezeu și Nușeni, împreună cu reprezentanți ai autorităților locale la inaugurarea a două obiective de dezvoltare locală finanțate prin PNDL – o nouă sală de sport și un dispensar.

Cele două proiecte au un impact pozitiv în comunitățile respective, iar Guvernul sprijină adminstrațiile publice care gândesc proiecte pentru oameni și pentru creșterea nivelului de trai din comunități.

Am spus și o repet, investițiile publice rămân motorul repornirii economiei și a relansării sectoarelor de activitate, mai ales în contextul actual când avem mai multe crize suprapuse.

Felicitări primarilor și echipelor de proiect care au dus la bun sfârșit aceste investiții.

Mă bucur să constat că sunt tot mai multe autorități locale care au înțeles cât de importante sunt investițiile în modernizarea și dezvoltarea infrastructurilor de toate tipurile, cu scopul creșterii calității vieții în comunitățile pe care le conduc.

Preocuparea pentru a oferi o viață mai bună cetățenilor trebuie să fie un obiectiv central pentru administrațiile locale, cu atât mai mult cu cât există multiple oportunităţi de finanţare pe care nu trebuie să le rateze.

, , , ,
Meniu