Întâlnire cu primarii liberali din județul Cluj

Alături de președintele PNL – premierul Nicolae Ciucă, primarul Municipiului Cluj-Napoca – Emil Boc, președintele PNL Cluj – Daniel Buda, președintele Consiliului Județean Cluj – Alin Tișe, am avut o întâlnire foarte bună cu primarii liberali din județul Cluj.

Dialogul deschis cu aleșii locali trebuie să fie o constantă a activității noastre și constituie baza unor conexiuni solide și durabile între palierul local și cel central.

Județul Cluj s-a dezvoltat puternic în ultimii ani și asta datorită echipelor de profesioniști din administrația publică locală. Viitorul administrației publice se bazează pe inovare, digitalizare și multă implicare.

Performanța în administrație se face cu oameni care iubesc comunitățile pe care le conduc și care gândesc și implementează proiecte valoroase pentru binele acelor comunități.

Guvernul Nicolae Ciucă sprijină aceste administrații care pun în centrul preocupărilor cetățeanul și generează proiecte de modernizare în jurul nevoilor acestora.

Pachetul de măsuri „Sprijin pentru România”, alături de Programul național de investiții „Anghel Saligny”, de fondurile din PNRR și fondurile europene nerambursabile sunt instrumente destinate relansării economice a comunităților.

Administrațiile liberale sunt administrații care își asumă proiecte îndrăznețe de dezvoltare, iar la Cluj-Napoca se face excelență în administrație.

Acest model de bune practici trebuie să inspire cât mai multe administrații publice locale și să fie replicat în toate colțurile țării.

, , , ,
Meniu