Instituția Prefectului Sălaj, la 30 de ani de la reînființare

La 30 de ani de la reînființare, #InstituțiaPrefectuluiSălaj are un sediu nou reabilitat devenind astfel prima clădire publică inteligentă din județul Sălaj

Evenimentul la care am participat astăzi la Zalău are o importanță deosebită pentru comunitatea sălăjeană.

Proiectul de reabilitare a clădirii Instituției Prefectului Sălaj, care s-a finalizat în acest an, reprezintă o premieră pentru județul nostru, prin prisma faptului că am redat comunității o clădire modernă și eficientă din punct de vedere energetic.

Este vorba despre o investiție în valoare de peste 5 milioane de euro, finanțată din fonduri europene, pentru care în ultimii 2 ani am asigurat aproximativ 6,5 milioane de lei, doar partea de buget de stat, ceea ce reprezintă 26% din valoarea totală proiectului.

Important este că, în urma reabilitării Palatului Administrativ, câștigați sunt atât cetățenii, cât si angajații Instituţiei Prefectului Sălaj şi ai celorlalte 6 instituţii de stat care au sediul în această clădire, ceea ce duce, implicit, la sporirea calităţii serviciilor oferite cetăţenilor judeţului.

Scopul nostru este să avem cetățeni mulțumiți care să aibă acces facil la servicii publice moderne.

Cei care au ales să facă administrație, au ales să fie în slujba cetățenilor și, implicit, trebuie să se axeze în permanenţă pe a fi mai buni și eficienți.

Felicit întreg aparatul administrativ al Instituției Prefectului Sălaj care pe parcursul celor 30 de ani s-a dedicat serviciului public și le mulțumesc tuturor celor care au pus umărul la concretizarea proiectului de reabilitare a clădirii Instituției Prefectului Sălaj.

Le doresc succes în activitate și la cât mai multe proiecte cu impact pozitiv pentru comunitatea sălăjeană.

, , , , ,
Meniu