Încă un pas spre finalizarea investiției în Palatul Administrativ Zalău!

Am avut astăzi o întâlnire de lucru la sediul Instituției Prefectului județului Sălaj, în cadrul căreia am analizat stadiul implementării Proiectului vizând „Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ Zalău”.

Am vrut astfel să mă asigur că atât reprezentanții beneficiarului de proiect, respectiv Instituția Prefectului Județului Sălaj, cât și antreprenorul, proiectantul, dirigintele de şantier şi arhitectul implicați în proiectul vizând reabilitarea Palatului Administrativ Zalău nu întâmpină probleme în ceea ce privește execuția la termen a acestui important obiectiv.

I-am asigurat pe toți cei prezenți la această întâlnire că proiectul, demarat în 2018, beneficiază astăzi de toată susținerea Guvernului Cîțu, astfel că nu există niciun impediment ca lucrările de reabilitare a Palatului Administrativ Zalău să nu fie finalizate la termen.

La rândul său, antreprenorul a dat asigurări că se va încadra în termenul contractual de execuție, ceea ce înseamnă că până la finele anului viitor, mai precis la sfârșitul lunii noiembrie 2022, lucrările vor fi finalizate.

Proiectul vizând „Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ Zalău” este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, valorea totală fiind de circa 24 milioane de lei.

După 40 de ani în care această clădire nu a mai beneficiat de intervenții capitale, lucrările în curs o vor transforma în prima clădire inteligentă din municipiul Zalău.

Sălăjenii trebuie să știe că investiția în Palatul Administrativ Zalău este o investiție în creșterea calității serviciilor publice oferite întregii comunități din județ!

#investitiipentrucomunitate

#PalatulAdministrativZalau

,
Meniu