Happy Independence Day! God Bless America!

Am participat în această seară la recepția oferită de Ambasada SUA în România cu ocazia celei de-a 245 a aniversări a Zilei Independenţei.

Pentru România și pentru mine personal, relația cu SUA este una specială. Parteneriatul Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii este mărturia relației durabile dintre statele noastre, fiind bazat pe valori, idealuri și angajamente comune foarte solide. Consolidarea parteneriatului nostru are beneficii incontestabile pe termen mediu și lung, fiind una dintre cele mai importante garanții pentru securitatea și prosperitatea statelor noastre.

Ne leagă o prietenie trainică cu Statele Unite ale Americii, un partener și un aliat de încredere, un reper fundamental și o sursă de inspirație în ceea ce privește valorile democratice, libertatea și prosperitatea. Vreau să îi asigur pe partenerii noștri americani că vom fi în continuare un aliat de nădejde, care își respectă angajamentele asumate și că împreună vom promova valorile și principiile democratice, respectiv vom apăra securitatea cetățenilor noștri.

, ,
Meniu