Factura la energie electrică va crește din luna decembrie a acestui an

Îi solicit public primului-ministru, Victor Ponta, să răspundă românilor cine va plăti contravaloarea certificatelor verzi de care este scutită industria energo-intensivă pe o perioadă de 10 ani, începând cu luna decembrie a acestui an.

Are curaj mitomanul oficial al României să le spună românilor că, din ianuarie 2015, facturile lor vor veni mărite?

Ponta anunță în preajma alegerilor creșterea pensiilor și mărirea salariilor, dar nu spune care este procentul pe care toți contribuabilii îl vor plăti în plus la facturile de electricitate și alte produse și servicii ce vor fi afectete implicit de această măsură.

Ca de obicei, Ponta dă cu o mână și ia cu două!

Ponta nu-i mai poate prostii pe români! În legislația actuală prevederile sunt foarte clare, toţi consumatorii de energie, casnici sau industriali, alţii decât fabricile care se califică pentru această schemă de ajutor de stat, vor achita certificatele verzi rămase neplătite.

În timp ce Ponta minte cu nerușinare că ”doar el a scăzut taxele”, o nouă povară cocoșează românii. Timp de 10 ani, fiecare gospodărie va plăti mai mult la factura de energie electrică pentru a achita cele 750 de milioane de euro de care sunt scutiţi marii consumatori industriali.

Sursa foto: AGERPRES

, , , , , , , , ,
Meniu