Dezvoltăm Sălajul prin investiții care pun în valoare comunitățile!

Alături de președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, am marcat astăzi două momente pline de semnificație în județul Sălaj.

În prima parte a zilei, alături de primarul liberal, Cristian Lazăr, de Președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu și de europalamentarii liberali Daniel Buda si Rareș Bogdan, am participat la deschiderea celei mai moderne piețe agroalimentare din regiune. Este o investiție foarte importantă pentru Șimleu Silvaniei, un proiect ambițios și o promisiune îndeplinită față de comunitate.

Vorbim de un proiect în valoare de peste 1,5 milioane de euro, susținut cu fonduri de administrația locală și centrală, care și-a deschis azi porțile pentru miile de producători din zonă și nu numai.

Mă bucur că investiția oferă producătorilor locali un spațiu pentru comercializarea produselor la cele mai înalte la standarde și facilitează accesul șimleuanilor la produse agroalimentare de calitate, în cele mai civilizate și sigure condiții.

Am încredere că astfel de investiții vor continua, pentru că ele sunt exemple clare de bună administrație care încurajează economia locală și producătorii să se dezvolte.

Guvernarea liberală a susținut și susține administrațiile locale performante care pun binele comunității pe primul loc.

Pentru a onora cum se cuvinte istoria, al doilea moment al zilei petrecute în Sălaj a fost reprezentat de vizita la Casa Memorială de la Bădăcin a marelui om politic Iuliu Maniu.

Grație implicării preotului paroh Cristian Borz și a multor oameni de bine care au susținut cu donații proiectul, Casa Memorială a renăscut începând cu anul 2019 când a fost redeschisă după o perioadă de consolidare și reabilitare, iar astăzi stă mărturie a respectului nostru față de trecut.

Am ținut să marcăm aceste momente ca un arc peste timp, pentru că modernitatea se împletește perfect cu tradiția și cu respectul pentru istorie în județul Sălaj.

Cinstind istoria și prețuind prezentul, putem privi spre viitor cu aceeași încredere și curaj care i-au caracterizat pe înaintașii noștri.

, , ,
Meniu