Cum să dezvoltăm Sălajul și pe mai departe!

Am avut astăzi un program intens, un adevărat maraton al dezvoltării în județul Sălaj, alături de Adrian Veștea, Ministrul Dezvoltării, de echipa sa și cea din cadrul Companiei Naționale de Investiții, împreună cu presedintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu și cu reprezentanți ai autorităților locale.

Discuțiile au avut un numitor comun – cum să dezvoltăm Sălajul și pe mai departe!

În urma discuțiilor purtate, am avut din nou dovada faptului că, în județul Sălaj, se face adiministrație pentru oameni.

Cea mai mare satisfacție esta să vezi că proiectele de dezvoltare promise se materializează.

Pentru județul Sălaj, veștile bune au fost numeroase: 16 proiecte de investiții care vizează racordări la rețeaua de gaze, proiecte în valoare de aproximativ 180 milioane de lei, 9 contracte de execuție pentru infrastructura de drumuri în valoare de 50 milioane de lei și, nu în ultimul rând, proiectul de reabilitare a Spitalului orășenesc din Șimleu Silvaniei în valoare de 55 milioane de lei.

Sunt doar câteva exemple care demonstrează că județul Sălaj este în plină transformare, iar programele guvernamentale de investiții au un ritm susținut de implementare.

Le mulțumesc celor prezenți la dezbaterile de azi pe tema dezvoltării județului nostru, concluzia fiind că implicarea autorităților locale și parteneriatul cu autoritățile centrale vor garanta un parcurs ascendent al dezvoltăriii.

Doar împreună, Guvern și administrație locală, vom reuși să trecem cu bine România peste crizele actuale si viitoare.

Partidul Național Liberal mizează în actul de guvernare pe cartea investițiilor pentru că ele turează motoarele economiei și generează creștere si bunăstare.

Împreună dezvoltăm România și investim în comunitățile locale!

, ,
Meniu