Clădirea Jandarmeriei Cluj-Napoca, declarată monument istoric, a fost reabilitată

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca are începând de astăzi un sediu modernizat, în urma unei investiții complexe atât de necesară pentru pregătirea continuă a jandarmilor și pentru obținerea unui răspuns rapid si eficient în misiunile încredințate.

Investiția în acest sediu a reprezentat o premieră pentru Jandarmerie prin faptul că această reabilitare este prima realizată la o clădire declarată monument istoric.

Această unitate de Jandarmi are o lungă tradiție și acoperă la nivel operativ 5 județe din Regiunea de Nord-Vest a României, fiind implicată în misiuni de asigurare a climatului de siguranță publică cu ocazia desfășurării unor evenimente foarte vizibile, precum festivalurile Electric Castle și Untold, pelerinajele de la Mănăstirea Nicula, competițiile sportive majore desfășurate la Cluj, aducându-și, totodată, aportul și în cadrul altor evenimente majore, precum vizita Sanctității Sale Papa Francisc la Blaj sau Summitul șefilor de stat și de guvern de la Sibiu.

Încurajez de fiecare dată astfel de inițiative de construcție și modernizare instituțională care au ca finalitate o activitate mai performantă și servicii mai bune pentru cetățeni și comunități.

Asigurarea unor condiții de lucru moderne pentru angajații MAI reprezintă o preocupare constantă și un obiectiv central care trebuie urmărit, și pe mai departe, cu multă determinare si perseverență.

#GrupareadeJandarmiMobilăCluj_Napoca

#sediumodernizat

#performantasieficienta

, , , , ,
Meniu