Astăzi se împlinesc 89 de ani de protecție civilă în România!

Tot astăzi, România a primit un mesaj important de mulțumire și de încredere din partea comisarului european Ylva Johansson, responsabil pentru afaceri interne, pentru solidaritatea manifestată față de ucrainieni, cu prilejul vizitei efectuate în România.

Ne-am fi dorit cu toții ca această zi să fie marcată într-un climat de pace și stabilitate, însă întreaga comunitate internațională a fost atrasă într-un război absurd care provoacă suferință în rândul oamenilor nevinovați. Trăim momente care îndeamnă întreaga lume democratică la solidaritate.

Structurile noastre și specialiștii din domeniul protecției civile au fost si vor fi mereu la datorie, mereu pregătiți pentru a acorda sprijin semenilor care în aceste zile strigă după ajutor, oameni care se luptă pentru viața lor și pentru supraviețuirea unei națiuni întregi.

Suntem aici pentru ei și le suntem alături la greu!

Știu că salvatorii și voluntarii noștri nu au nevoie de un îndemn special ca să își arate devotamentul si profesionalismul în aceste zile. O fac zi de zi, oră de oră în misiunile încredințate.

Vă asigur că pentru fiecare misiune îndeplinită cu succes veți avea parte de recunoștința și admirația noastră a tuturor.

Deviza “Cu viața mea apăr viața” este un crez de la care nu v-ati abătut nicio secundă și pentru care meritați felicitările mele, dar și aprecierea cetățenilor pentru care, în multe situații, ați reprezentat unica șansă de salvare.

Vă mulțumim și vă prețuim!

#protectiecivilă

#solidaricuUcraina

, , , ,
Meniu