Am participat astăzi, alături de o delegație din județul Sălaj, la Consiliul Național al PNL

Am participat astăzi, alături de o delegație din județul Sălaj, la Consiliul Național al PNL, forul statutar care a decis organizarea Congresului PNL în data de 25 septembrie.

Organizarea unui Congres este un moment important în viața oricărui partid politic și sunt încrezător că azi am dat startul unei competiții interne care are rolul să demonstreze forța, unitatea și valoarea ideilor și a oamenilor care formează Partidul Național Liberal.

Ceea ce îmi doresc de la această campanie este să fie una constructivă, echilibrată care să arate valoarea acestui partid.

Avem obligația să ne pregătim pentru anul 2024 cu un proiect politic valoros, vizionar, adaptat contextului actual și noilor tendințe din societate. Un proiect politic matur, care să unească, nu să dezbine, un proiect care să catalizeze toate ideile și energiile pozitive, un proiect care să ne garanteze victoria în toate cele 4 scrutine electorale din anul 2024.

România are șansa unei dezvoltări istorice în anii ce vin. Sunt un om al construcției și privesc spre viitor. PNL are nevoie de o echipă cu viziune care gândește îndrăzneț, pentru că provocările anului 2024 sunt pe măsură și ne obligă să acționăm altfel!

Astăzi am dat startul unei construcții pe termen lung, iar pe acest drum pe care am pornit, parteneriatul cu Președintele Klaus Iohannis, promisiunile onorate, reconstrucția sistemelor publice și performanța la guvernare vor fi linii vitale de la care nu avem voie să ne abatem.

Dacă pornim la drum animați și motivați de aceste principii, victoria va fi fără îndoială numai a noastră!

Mult succes tuturor colegilor liberali care se vor înscrie în această competiție!

, , , , ,
Meniu