Am onorat cu bucurie invitația colegilor liberali suceveni de a participa astăzi la Conferința de alegeri județeană organizată la Gura Humorului

Am onorat cu bucurie invitația colegilor liberali suceveni de a participa astăzi la Conferința de alegeri județeană organizată la Gura Humorului. Am fost alături de prietenii liberali din Suceava la acest eveniment important din viața filialei împreună cu premierul Florin Cîțu, colegi din cabinet, miniștrii Virgil Popescu, Nicolae Ciucă și Sorin Cîmpeanu, europarlamentarul liberal Rareș Bogdan, secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, precum și colegii parlamentari liberali Angelica Fădor, Alina Gorghiu, Florin Roman.

Regiunea Moldovei are nevoie de susținere în continuare pentru a-și urma parcursul de dezvoltare început în anul 2020. Guvernul liberal a deblocat anul trecut toate marile proiecte de infrastructură Autostrada Unirii, Autostrada Moldovei, DX Baia Mare – Suceava, acesta fiind un semnal serios pe care l-am transmis în direcția susținerii investițiilor care vor dezvolta România în următorii ani. Pentru guvernul Cîțu investițiile reprezintă o prioritate națională motiv pentru care vor fi susținute prin politici structurale ce vor garanta aplicarea lor.

Parteneriatul între Guvern și autoritățile locale va fi unul onest, bazat pe promovarea de proiecte mature, accentul fiind pus pe acele investiții cu valoare adăugată mare care aduc progres și bunăstare locuitorilor.

În județul Suceava, administrația locală liberală face performanță, echipa liberală de aici dovedind acest lucru cu fapte concrete.Alegerile interne din PNL sunt o etapă de construcție care pregătesc partidul pentru anul 2024. Sunt încrezător că echipa Florin Cîțu este echipa câștigătoare pentru România, echipă care va garanta parcursul modern și european al țării noastre pe termen lung.

Anul 2024 ne va găsi uniți, cu echipe puternice și cu un proiect politic matur care ne va garanta victoria în toate cele 4 confruntări electorale.

#PNLSuceava

#EchipaFlorinCițu

#performantalaguvernare

, , , ,
Meniu