Am lansat dezbaterea publică “Energie pentru ENERGIA ROMÂNIEI”

Dezbaterea naţională „Resursa energetică a României din perspectivă strategică, fără partizanat politic”, va avea loc la Hotel Athenée Palace Hilton București, sala Le Diplomate Ballroom, marţi 1 aprilie, în intervalul orar 16:00 – 18:00.

Evenimentul este organizat de Institutul de Studii Populare în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel şiGuvernul Alternativă al PDL şi continuă seria evenimentelor de dialog public ce vizează găsirea de soluții eficiente pentru relansarea economiei Românești.

Pe fondul instabilităţii şi impredictibilităţii recent create pe piaţa de energie, considerăm o urgență națională domeniul energetic și definirea interesului național în această problemă. România are nevoie urgentă de elaborarea Strategiei Energetice Naționalela care toate entităţile vizate şi toţi factorii de decizie să se pună de acord asupra direcţiei strategice pe care România o va urma şi să se angajeze că vor respecta pașii stabiliți prin consens.

Dintre temele cu care deschidem seria de dezbateri ale Strategiei Energetice Naționale, amintim: poziţia României în contextul crizei geopolitice din regiune şi liberalizare preţului la gaze naturale.

În acest context invităm la dialog reprezentanţi ai organizaţiilor din domeniu, membrii ai conducerii sau factori de decizie din cadrul companiilor de transport, distribuţie şi furnizare energie, producători şi consumatori de energie, companii furnizoare de serviciu în domeniul energetic, consultanţi, case de avocatură, reprezentanţi ai instituţiilor financiare, specialişti, reprezentanţi ai societăţii civile.

, , , , , , , , , ,
Meniu